mandag den 13. maj 2013

Hurra for ferie, mormor og farmor

Sveske fik skoldkopper i onsdags.

Først var det bare røde knopper, men torsdag lignede de "rigtige" skoldkopper. De har haft det i begge institutioner, og vores venners børn har også lige haft det, så vi vidste, at det bare var et spørgsmål om tid.
Sveske har haft det godt. Hun har heldigvis været frisk som en havørn, trods skoldkopperne. De har kløet en smule, så vi har smurt med creme, og hun har været meget opmærksom på, at hun ikke måtte pille i kopperne.
Det var perfekt timing lige op til 4 fridage, hvor vi oven i købet var på ferie hos mormor og bedstefar. Det var et kæmpe hit, og mormor skulle alt - forældrene var næsten overflødige.

Og det var skønt at se hvordan min mor strålede!!!

"Pigerne går med pigerne", som Sveske er begyndt at sige, når hun vil have sin mor - og nu også sin mormor.
I dag var så igen arbejdsdag, og der er vi så heldige at have en pensioneret farmor, der kunne agere vuggestue for Sveske om eftermiddagen, når både moren og faren skulle arbejde.

I morgen er så almindelig hverdag. Den varer vel ved indtil den lille får skoldkopperne...

2 kommentarer:

  1. Øv, selvom hun tog det pænt, er det en lidt ærgelig måde at starte en ferie på...

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var ikke så slemt. Man kunne faktisk slet ikke mærke på hende, at hun var syg. Det er lidt pudsigt, hvor forskelligt børn er plaget af skoldkopper. Nu håber jeg at den lille kommer lige så "let" igennem det!

      Slet