torsdag den 7. november 2013

Strik til din baby #1

Som mange andre bloggere, der er med i Laralils Strik til din baby, har jeg valgt at inkludere strik og hækl i Babymåneden. Det her er første strikke-indlæg. Så må vi se om jeg kan nå mere - sådan en måned er jo vitterligt væk inden man når at blinke med øjnene...

Da Prutfis lå inde i min mave, strikkede jeg en vest til han i blødt lyseblåt uldgarn (eller måske var det rent faktisk, da han var kommet ud, for vi vidste jo ikke om det var en lillebror eller en lillesøster, der lå derinde).
Anyways, jeg kom i hvert fald til at vaske denne vest. I vaskemaskinen - og det skulle jeg ikke have gjort. For den filtede sig så lille, at end ikke en baby kunne passe den. Og den blev også alt for stiv og fast til en baby.
Den kom derfor i skamme-skuffen, fordi jeg var noget træt af både den og mig selv. Men den kom frem igen i starten af dette år, og den passede perfekt til Den Brune Bamse, som Sveske fik med i børnehave som sovebamse.

Så selvom den var tiltænkt en lille sød baby, så kom den på en eller anden måde alligevel til sin ret.

Senere gik jeg så i gang med at strikke endnu en vest (du fik ret Gitte) - denne gang i lyserød.

Den var tiltænkt den lille prinsesse, som vi var til barnedåb (her) ved i starten af september.
Desværre vokser sådan nogle prinsesser åbenbart bare endnu hurtigere end jeg strikker, så den nåede at blive alt for lille, inden jeg fik den sendt til hende (der må være en anden lille pige, der engang kan få glæde af den - håber jeg!!!).
Den var ellers blevet så fin med snoninger hentet fra Lene Holme Samsøes Børnestrik på pinde 3,5-4, som jeg købte til mig selv som en lille før-fødslesdagsgave.

Og den fik de fineste små Hello Kitty-agtige knapper lavet i træ, som jeg købte til 1 eller 2 kroner stykket til Mors Bazar. Hvorfor købte jeg dog ikke alle dem hun havde? De er SÅ fine i sådan en lille vest her.
Nå, men jeg må jo se om jeg ikke kan få strikket en vest til den lille pige, der passer bedre i størrelsen. Den lyserøde er forresten strikket med udgangspunkt i Farmorfabrikkens Babyvest - men med snoninger i stedet for rib.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er den lækker den lille vest.Og iiihhh det er så ærgerligt når de vokser ud af gaverne inden man får dem givet :-)
    Skal da også prøve de snoninger i en vest, for det ser da så skønt ud.
    KH Gitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Ja, det er bare SÅ ærgerligt. Jeg må se om jeg ikke kan finde tiden og strikke en ny til hende!!!
      De er så fine de snoninger, og jeg synes de passer fint til en lille vest.

      Slet