onsdag den 31. juli 2013

Hverdag - vær nu lidt mere sød ved mig

Selvom jeg faktisk inden ferien, flere gange, "pralede" med hvor god jeg er (var) til at lægge arbejdet inklusiv forventninger, stress og krav fra mig, inden jeg går hjem fra arbejde. Og selvom jeg lige nåede at sige, at jeg meget godt kan li vores hverdag, så passer det vist ikke (helt)!!!

I hvert fald føler jeg mig nu rigtig stresset - på den dårlige måde. Efter kun 2 arbejdsdage!!

Det er det evindelige dilemma om ikke at være god nok mor/kone, fordi jeg arbejder for meget og samtidig heller ikke være god nok arbejdskraft, fordi jeg ikke gider det nok, og fordi jeg hellere vil være sammen med min familie (og i den perfekte verden havde fri både fredag-mandag og onsdag, alle ferier, helligdage osv... Ja, jeg DRØMMER!)

Der er mange tråde på arbejdet, der skal samles op, og mange nye ting jeg skal, som jeg ikke bare kan, og skal grave dybt efter modet til at gå i gang med. Ungerne har heldigvis en del tid med deres far, der har ferie endnu, men jeg savner at være sammen med dem hele tiden. Jeg savner at give dem 10.000 kys og knus hver dag! Og desuden skal vi noget hver dag frem til jul (sådan føles det i hvert fald...).
Åh, det er for meget!!

Nå, men ovenpå den omgang brok, så vil jeg da lige sige, at jeg stadig er grund-glad, at vi alle har det godt, der nok i grunden ikke er så meget at brokke over, og at jeg fik hjemmelavede pandekager til aftensmad i dag. Både nogle med kylling og salat, og nogle med chokoladesovs. Hvad mere kan man dog forlange?

mandag den 29. juli 2013

Hjemme igen

Vi er hjemme igen efter en helt vildt dejlig ferie. Vi har stor-nydt det hele, solen, poolen, hinanden og livet!! (Og det tiny-miny badebassin)

Selvom jeg nu egentlig meget godt kan li vores hverdage, så synes jeg godt nok ikke jeg er klar til at arbejde allerede i morgen. Jeg savner allerede ungerne!!
Der er pludselig længe til næste sommerferie (som helt sikkert bliver på 3 sammenhængende uger!!) og så er ungerne pludselig et helt år større, og tiden kommer aldrig til at gå baglæns.
Jeg har nydt mand og unger så meget!! Ville ønske jeg havde et par ugers ferie mere!!

lørdag den 20. juli 2013

Så er vi på vej igen

Bilen er pakket til bristepunktet, men alt er inde i bilen i år. Den lille Spark indeholder foruden 2 voksne og 2 børn pt følgende;
Weekendseng, løbecykel, løbehjul, IKEA højstol, sengetøj, håndklæder, badetøj, sandwich, masser af snacks, bøger, lyd cd'er med børnehistorier og en hel masse andet.

Vi er på vej nu - sidder dog pt i kø henover Fyn, hvilket sætter chaufførens tålmodighed gevaldig meget på prøve.

Der bliver stille på bloggen den næste uge. Når vi forlader landet slukker jeg for nettet i en uge - og øver mig i at være kun i nuet! ;-)

fredag den 19. juli 2013

Halvmaratontræning #2

Jeg har lige bestilt dem her (Asics Kayano) i dag!! Jeg glæder mig helt til at komme hjem efter ferien og løbe i de nye sko.

Indlægget er ikke sponsoreret. (Billedet er lånt hos løbeshop.dk, hvor skoene også er bestilt)


Vi er lige hjemme at vende

- kun lige for at pakke bilen om og køre endnu længere sydpå. Næste uge byder nemlig på campingferie i Italien i lejet mobilhome. Vi glæder os.

Dog er jeg en smule betænkelig ved den lange køretur på 1500km. Prutfisen er ikke så god til at sove i bilen, så jeg frygter lidt at det hele ender i skrig og skrål. Men jeg krydser alt hvad jeg har for at de klarer det godt begge to.

Billedet er taget af sveske i bilen vej hjem fra sommerhus i dag.

Der gik køreturen nemlig ikke så godt. Ungerne sov kun lidt, og var umulige, trætte og måske lidt småforvirrede resten af dagen.Krydser I lige fingre for at den lange tur går bedre? ;-)

Halvmaratontræning #1

Det går stadig godt med træningen til halvmaraton. Motivationen er høj, den halve distance er næsten nået, jeg har løbet noget interval/turbo-løb indimellem, ugen i sommerhus gav rig mulighed for at løbe om formiddagen i stedet for efter aftensmaden, som det normalt bliver, og jeg tror stadig på det!!

onsdag den 17. juli 2013

Vi er ret gode til det her ferie

Vi er i sommerhus med venner. 8 voksne og efterhånden 6 unger.

- ungerne sover længe!! Rigtig længe! Den lille til 7 og den store nogle dage helt til 9. Jeg har ikke selv sovet så meget, siden før vi fik børn. (At de så kommer lidt sent i seng, og næsten ikke var til at putte de første par nætter, er en helt anden historie!)

- der er overskud hos både børn og voksne, og nu når sommerhusferien slutter i morgen, så kunne vi faktisk godt bruge et par dage mere her i det gode selskab!

- ungerne (fra 10 måneder til 3 år) har hygget sig gevaldigt meget. De har svømmet i badebassin, hoppet på trampolin, pakket sig ind i klistermærker, spist is, hoppet lidt mere, cyklet på løbecykler, læst bøger, spillet på tablet, hørt efter, hørt overhovedet ikke efter, hygget!

- der har været tid til alene-tid (til mig) i form af løbeture og solseng-afslapning-i-solen-krimi-læsning. Dét har været værdsat, og har øget overskuddet til at bo tæt i sommerhuset vældig meget (i forhold til sidste år, hvor vi havde en 2 årig, der sov dårligt, og en baby på 2 måneder, der sov fint, men spiste flere gange om natten. Jeg var træt! Det var hårdt for ungerne at være af sted. Overskuddet var lille, og jeg var træt!! Og efter en uge ville vi gerne hjem. Det vil vi ikke i år!)

- jeg øver mig i at være mindre sur og snerpet - at være helt i nuet, og ikke hidse mig på over mandens manglende planlægning og langtidstænkning, og umådelig fantastiske (til tider irriterende) evne til netop at være i nuet. Jeg tror næste uge bliver endnu bedre. Jeg prøver i hvert fald.

torsdag den 11. juli 2013

F.E.R.I.E

Så fik jeg endelig ferie, og kan komme hjem og hygge med familien (og aflaste min trætte mand).

Ah, det er skønt måned ferie. Jeg håber at jeg kommer helt ned i ferie-gear i morgen!

onsdag den 10. juli 2013

1 og 3 års undersøgelse

I dag har vi været til lægen med begge unger. Det var en fest - Prutfis, den store vandrer, vadede rundt inde hos lægen, og Sveske klappede i som en musling, og nægtede at sige mere end et ord til lægen - og hun snakker ellers som et vandfald.

Ikke overraskende for os, var begge unger helt som de skulle være. En høj pige lidt over gennemsnittet og en lille dreng lidt under gennemsnittet i højden.
Dog har vi i noget tid været lidt opmærksomme på Prutfisens navle, som "pludselig" er begyndt at strutte og have tendens til at være blå. Lægen mente (som vi formodede), at det var en lille navlebrok. Så vi har fået en henvisning til operation!
Det var til gengæld overraskende!! Lægen forsikrede dog om, at det er et lille kikkert-indgreb, og at han hurtigt vil være ovre det igen. Hvis det ikke bliver opereret derimod, så kan tarmen "sætte sig fast" i navlen, og noget af tarmen kan i værste fald "dø", så en del af tarmen skal fjernes. GULP!!!

Nå, men nu tager vi lige sommerferien, og så må vi forholde os til operationen derefter.

Jeg gør det sgu...!!

Jeg deltager i H.C. Andersen halvmaraton i Odense til september!!

Jeg skal jo "kun" løbe ca. 3 gange længere end jeg gjorde her til aften... kein problem! Eller noget...



- og der er ikke engang en baby på vej (se kommentar her), og heller ingen planer om det foreløbigt!!! Jeg synes livet er hårdt nok (og også fantastisk) som det er allerede.

tirsdag den 2. juli 2013

Alenemor

Sommerferien er begyndt for alle dem der går i skole. Og så er det tid for kanotur for børn og fædre. Det er Sveske og faren draget af sted til mandag morgen. Trods det lidt ustadige og kolde vejr, hygger de sig!!

Herhjemme hygger vi også. Prutfisen og jeg!

Det er faktisk helt rart at være alene med ét barn, og bare nyde at have tid og overskud. I stedet for hele tiden at rende efter ungerne og sige "ikke skubbe" "nej, den må du ikke tage" "hov, det var hans/hendes" "du må ikke give ham tusser/hele tomater/rosiner/små kugler og perler" "stop så!" Og så videre, og så videre...
Vi savner de to store, og der bliver også ledt efter dem om morgenen i soveværelserne.
Men vi hygger os også. Meget.
Vores mor-søn-hyggedage der bl.a.s sådan her ud i billeder (derudover har vi været i svømmehal i dag).