onsdag den 14. maj 2014

Strikkede babyveste

Jeg ELSKER at strikke, og jeg elsker at der kan komme noget brugbart ud af min hobby. Jeg elsker produktionen, men især elsker jeg processen. Hvis jeg ikke har et projekt på pindene, kan jeg blive helt rastløs.
Siden jeg opdagede blogland, er det gået op for mig, at det findes flere strikketossede og garnelskende danner end jeg troede. Måske troede jeg bare, at det var mig, det kunne blive afhængig af "bare lige én pind mere" på strikketøjet.
Jeg har nu (ved hjælp fra internettets mange, mange fantastiske muligheder) lært at kækle, og jeg elsker desuden også at sy. (Tid er der bare ikke nok af... det er vi nok mange, der synes.) For tiden bliver det mest til strikke-tid. Jeg synes det er fantastisk, at jeg kan sidde i sofaen ved siden af min mand, i bilen, hos venner/familie, alle steder og lige strikke "endnu en pind". I 2014 har jeg allerede stikket ret meget, og jeg takker Cecilie/Hvadbiertænker (hende kan jeg ikke rose nok, hun er så dygtig og kreativ) for at have opfundet og startet 12MOK (12 months of knitting). Det er da et helt vildt fantastisk koncept!!!

Jeg har ikke fået vist de små veste frem, som jeg har strikket i år. 
2 af dem er givet til en lille prinsesse på snart et år (som jeg lige har besøgt og hygget med). Det er disse to:

Susie Haumanns Vest med mønster. Jeg har strikket den i det blødeste Drops BabyAlpaca Silk. Den er strikket i str 2 år, men da jeg strikker ret stramt, passer den fint den dejlige, store pige på 11 måneder.
Vesten var allerede færdig i januar, men den er af en eller anden grund ikke kommet på bloggen endnu.





Den anden er denne Lene Holme Samsøe Bella tunika. Jeg har strikket Bella før, og det er heller ikke sidste gang jeg strikker den. (Nyt garn er faktisk allerede indkøbt...)
Garn til denne ferskenfarvede Bella er beskrevet her.

Jeg har ikke fået lov til at vise billedet af prinsessen i tunikaen. Så her får I lige et billede uden hendes ansigt.

 

For to dage siden blev jeg færdig med denne Susie Haumann Vest med perlemønster. Den er strikket i str 6-12 måneder i Drops Baby Merino.

Efter den blev skyllet op, er den blevet rigtig lækker. Jeg er flere gange blevet overrasket over hvor stor forskel det gør, at den færdige trøje bliver skyllet op.

Jeg synes at disse små projekter er helt fantastiske. Alle 3 opskrifter er skønne, og jeg synes også at de færdige veste er blevet rigtig fine. Og så synes jeg at det er så inspirerende at følge med på blogs og IG hos rigtig mange kreative kvinder. Jeg får simpelthen lyst til at strikke hele, hele tiden!!!
Selvom jeg synes jeg følger med mange spændende steder, kender du måske nogle spændende blogs jeg ikke kender? Så må du meget gerne smide et link i kommentarfeltet.

Selvom foråret jo nok er ved at være på vej - for alvor denne gang - så har jeg lige købt garn til to langærmede trøjer. Jeg faldt over garn på tilbud i Tante Grøn i dag. Jeg købte Drops Merino Extra Fine til en Rajas Raglan til min datter. Jeg ved at hun er vild med farverne.

Jeg blev nødt til at gå i gang allerede her til eftermiddag - mens ungerne stenede Jake og ønskeøens pirater. Jeg håber sådan den kommer til at passe hende!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar