tirsdag den 17. juni 2014

Indkøbsvaner

Sponsoreret indlæg 

Hjemme hos os er det ret sjældent, at det er mig, der handler dagligvarer. Manden har bilen, og det er bare mest praktisk, at det er ham, der handler. Oftest handler han, hvis han har en formiddag fri, eller han handler på vej hjem fra arbejde – enten med børnene eller hvis jeg henter børnene. I weekenden cykler vi tit op og handler sammen alle 4.

Men indimellem er det faktisk mig, der handler. Det sker for det meste, hvis vi skal handle om aftnen når ungerne er puttet, eller hvis vi skal holde fest eller fødselsdag, og der derfor skal handles en masse og nogle andre ting end vi plejer.

Jeg kører ofte i Bilka og handler, når det er mig, der handler. Jeg kan godt li, at jeg kan få det hele i en ombæring, og at der er mange forskellige varer og delikatesser at vælge imellem. Det var faktisk også i Bilka, jeg fik dette fine sukkerpapir til Sveskes fødselsdagskage



Når jeg træder ind i Bilka, mister jeg lidt fornemmelsen af ”den virkelige verden”. Som om det er en kølig boble af fristelser man træder ind i (men jeg handler altså også stort set kun derude, når der ikke er alt for mange mennesker!). Jeg synes det er fantastisk, at butikkerne er indrettet på (næsten) samme måde, så jeg nærmest ikke ved om jeg er i Bilka Odense eller Bilka Aalborg (som er dem jeg hovedsageligt besøger). Jeg ved lige hvor alting ligger, og det kan jeg godt li.

De fleste gange ryger der noget tøj til enten mig eller børnene i vognen. Jeg synes at deres Mads og Mette tøj er virkelig smart tøj til fornuftige priser. Og begge unger kan godt li de fine prints, der er på mange af trøjerne.  
Jeg går og overvejer, om vi til næste år skal købe et drivhus online, så ungerne kan være med til at høste agurker og tomater. Jeg tror godt lige, at vi har plads til et af de små vægdrivhuse.

Faktisk synes jeg også, at det er hyggeligt at have begge børn med ude at handle i Bilka. Vognene er store nok til både børn og varer, og så er ungerne helt vilde med de gratis boller fra bageren - "ulve-boller", som vi kalder dem.

 Her sidder de begge to i vognen med hver deres ulve-bolle efter en tur rundt i Bilka  

Selvom jeg godt kan li at handle stort ind i Bilka, så er jeg alligevel ret godt tilfreds med, at det ikke er mig, der står for al det daglige indkøb. Jeg laver bare en "ønskeseddel", og så ordner manden resten. Det er da win win!!!

Hvordan får I handlet de daglige indkøb? Kan I også godt li at blive fristet af alle Bilkas tilbud og fristelser, eller synes I at det hele bliver for stort?  - Så kan I jo altid kigge forbi deres hjemmeside...man kan få sine varer leveret gratis til en NETTO/føtex/Bilka i nærheden. Det er da smart!!! 
Faktisk tror jeg, at Sveske skal ønske sig denne taske til at have med på sommerferie. 

------------------------------

Indlæget er sponsoreret, men holdninger og billeder er helt mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar